At være elsket

En mission, der vil noget: Åbn døren til Himmerige!

Altså, hvad har du tænkt dig, at Jesus’ kald til mission egentlig går ud på?

Hvad synes du om den her? “Jeg vil give dig nøglerne til Himmeriget” (Matt 16,19).

Hold op, smag på ordene – er det ikke fantastisk: Du har fået nøglerne til Himmeriget… Altså – du kan lukke døren til Guds rige op… Fordi nogen møder dig – så mærker de, at døren til Himmerige er vidt åben! Fordi nogen møder dig – så mærker de, hvor velkomne de er!

Ja, fordi nogen møder dig – så mærker nogen, der aldrig rigtig har oplevet kærligheden, at de er højt elskede. Fordi nogen møder dig, så mærker de, at de har betydning.

Ja, når nogen kommer til Himmeriget – til den kirke, der repræsenterer Himmeriget – så mærker de, at der er brug for dem. Der er en opgave, de kan løse.

Døren står vidt åben ind til et varmt fællesskab. Venlige øjne. Varme håndtryk. Stedet, hvor du ikke bliver set ned på, fordi du har misset ud et par steder…

Mødet med dig åbner døren til stedet, hvor tvivlen om Guds eksistens forsvinder… hold op, hvis nogen mennesker virkelig kan være sådan – så må der virkelig være en Gud!

Hallo derude? Vil du gerne Guds rige? Var det så ikke på tide at tage imod nøglerne til Himmeriget og få lukket nogle døre op?

Og når vi kigger ind, der, hvor døren virkelig står åben: “Deraf kan alle vide, at I er mine disciple: hvis I har kærlighed til hinanden” (Joh 13,35).

Skønt… jeg elsker det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *