At være sammen med ham

Citat Jesus: Min kirke – vil du være med?

Pludselig lagde jeg mærke til det lille ord ‘min’, der hvor Jesus siger: “På den klippe vil jeg bygge min kirke” (Matt 16,18).

Jeg elsker, at Jesus er min klippe: “Den klippe var Kristus” (1 Kor 10,4).

Jeg elsker, at Jesus siger: jeg bygger min kirke! Ja, det er jo ham, som er grundlaget, fundamentet – “I er bygget på apostlenes og profeternes grundvold med Kristus Jesus selv som hovedhjørnesten” (Ef 2,20).

Altså – hør lige, hvor stærkt det lyder: Hey, må jeg invitere dig med hen til Jesus’ kirke? …. Ja, den er helt hans… Ja, det er ham, som er fundamentet for alt, hvad der sker… Ja, det er ham, der bestemmer… Grundlaget? Ja, men det er kærlighed. … Han døde faktisk selv for sin kirke. Nej, han er ikke død – han opstod igen – og nu lever han for altid – men nu er han i himlen, altså, så – hans kirke – det er et godt sted at møde ham!

Og mærk ydmygheden… Ok, Jesus – vil du have dem med i din kirke? Ja, så vil jeg også elske dem… Sker det også i din kirke, ok, det havde jeg ikke lige tænkt på… Jesus, jeg vil faktisk rigtig rigtig gerne lytte til, hvad du vil med din kirke…

Der er faktisk noget frisættende i det… Hey, Jesus, det er din kirke… det her ansvar overlader jeg helt til dig… Og jeg glæder mig vildt meget til, at du folder ud, hvad du vil med din kirke… og til at se, hvem du inviterer indenfor! Og Jesus, så er jeg altså vildt glad for, at du inviterer mig med! Og at jeg kan få lov til at tjene – i din vidunderlige kirke!

Og – vil du ikke være med! Jeg mener, altså ikke fordi jeg spørger – det er Jesus selv, som spørger dig, om du ikke nok vil være med? Jeg har bare fået lov at bringe det videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *