At blive brugt af ham

Drengen fik sin bibel – og græd af glæde

De havde set drengen vælge sin bibel – og at han blev så lykkelig, at han græd af glæde over nu at have sin egen, selvvalgte bibel.

Ja, det var her i Danmark. Han skulle på lejr. De skulle have bibel med – og han havde ingen. Og det så faktisk ret umuligt ud. Der var pænt langt til en by med en kristen boghandel og et større udvalg. De kunne ikke nå frem inden lukketid. Og damen i butikken kunne ikke blive længere.

Men så var der det, at et par valgte at tage et udvalg af bibler med hjem i privaten. Og så kunne far og søn komme der for at vælge. Ekstra skridt – at gi’ lidt mere af sig selv – og de gjorde det med glæde – og det skabte så meget glæde. Drengen fik Guds ord – og det blev hans. Han mærkede, at han betød nok for nogle andre mennesker til, at de ville gøre det for ham. Han mærkede Guds kærlighed gennem menneskehænder…

Det er stort. Og sådan blev historien også fortalt for mig. Som en stor historie.

“Så dit korn om morgenen, og lad ikke hånden hvile ved aftenstid, for du ved ikke, om det ene eller andet lykkes, eller om begge dele går godt” (Præd 11,6).

Du tjener en Gud, som ikke er færdig med at gøre mirakler. Han kan også bruge dig. Sende dig med sit ord. Lede dit til en med behov.

Meld dig ind i gruppen af tjenere! Vær sammen med Gud – og klar! Lad dig bruge til at bringe Guds velsignelser ind i andres liv! Det er stort. Ja, i virkeligheden er det det største liv, man kan leve…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *