At blive brugt af ham

Jeg finder min styrke i hans kald

Paulus skriver sådan her til Timotheus: “Mit barn, du skal finde styrke til den opgave Kristus har givet dig” (2 Tim 2,1).

Det fik mig til at tænke på, hvordan opgaver Gud har givet mig, giver mig styrke.

Det kan være i situationer, hvor jeg frustreres over noget, der er uklart. Eller jeg er ked af noget, jeg ville ønske var anderledes. Eller jeg overvældes over alt det, jeg synes, jeg skal gøre. Så har Gud gang på gang taget mig tilbage til enkelheden i det, jeg oplever som hans kald til mig… Hvilket egentlig omfatter alt det, som ligger inden for rammen af det, jeg har ansvar for… små og store ting…

Og jeg mærker mit hjertes prioritet. Der er en klarhed over noget, jeg kan gøre. Der er en glæde og tilfredsstillelse, og mit liv opleves meningsfuldt.

Og – ja – så bliver de andre ting underordnede… og de er jo også i Herrens hænder. Når jeg mærker, at han tydeligt er i det, han har kaldet mig til – så er jeg ikke i tvivl om, at selvfølgelig er han også i alt “det andet”… også det, som jeg måske slet ikke behøver at tage mig af – fordi det er hans…

Se på Jesus og hvad han har lagt i dine hænder… og tag fat lige der… Jeg er sikker på, at han vil give dig styrke til det – og at du vil finde, at det også giver dig styrke til alt muligt andet i dit liv…

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *