At være elsket

Navne, som er indskrevet i Livets Bog

Vidunderligt. Her kommer versene: “Jeg opfordrer Euodia og Syntyke til at holde op med at skændes og finde sammen i troen. Jeg vil bede dig, min trofaste ven Synzygos, om at tage dig af de to kvinder. De har kæmpet for at udbrede budskabet om Kristus sammen med mig og med Clemens og mine andre medarbejdere, hvis navne er skrevet ind i Livets Bog” (Fil 4,3).

Indskrevet i Livets Bog..

I det øjeblik vi tager imod Jesus – så er vi hans. Så har vi en historie med ham. Så er vi hans medarbejdere. Så står vores navne i Livets Bog.

Også selvom der er kampe undervejs… Med opgaver… Med hinanden… Noget, som er smertefuldt…

Men glæden, den har vi, midt i det hele! Paulus minder os om, at vi skal huske det: “I skal huske at glæde jer over at I tilhører Kristus. Jeg siger det igen: Glæd jer!” (vers 4).

Så har vi ligesom greb om det vigtigste: Mit navn er skrevet i Livets Bog! Jeg tilhører Kristus! Og – det er bare kilde til daglig glæde… en glæde, der aldrig stopper… For Jesus er lige her, nu, sammen med mig!

Åh, Jesus, jeg beder for den, der læser dette: Fyld hans hjerte med, at hans navn er skrevet i Livets Bog! At hun er din! Fyld hende med din egen glæde – glæden over at være din, glæden over livet med dig – ja, bare glæde over ‘ingenting’, fordi du giver den!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *