At være sammen med ham

Med Jesus på bjerget i hans lys!

Jeg læser en kendt beretning – Jesus, som går op på bjerget sammen med Peter, Jakob og Johannes – og der forvandles han for deres øjne, og de hører Guds stemme. Du finder beretningen i Mathæusevangeliet 17,1-8. I dag vil jeg gerne tage den lige ind i mit liv…

Jesus “tog” og “første dem op på et højt bjerg”Åh, Jesus, jeg er allerede forventningsfuld, jeg mærker din stærke hånd – du tager mig – du fører mig… Op et sted sammen med dig, hvor jeg oplever noget stort…

“Hvor de var alene”Min elskede Jesus, alene med dig… som i enhver anden kærlighedshistorie… bare at lytte til sin elskede, bare at se ham…

“Han blev forvandlet for øjnene af dem”Åh, min kære Jesus, jeg fryder mig over, at du igen åbenbarer dig for mig – min Gud, min frelser, min elskede!

“Hans ansigt lyste som solen, og hans klæder blev hvide som lyset”Min elskede Jesus! Du, som bare er lys. Der er ingen mørke hjørner i dig. Alt i dig er godt – alt dit væsen overfor mig er godhed… Din tilstedeværelse er som det skønneste lys i mit liv… jeg frygter ikke det ukendte eller det, jeg ikke overskuer… for du lyser det op… bid for bid – i den rækkefølge, jeg har brug for det… Hvor er du bare skøn i alt dit lys… Mit ansigt er løftet op mod dit… lad dit lys genspejles i mig…

“Se, da overskyggede en lysende sky dem”Jeg danser af fryd… dit lys omfavner mig… Jeg er helt nær ved dig, omsluttet af dit…

“og der lød en røst fra skyen: ‘Det er min elskede søn, i ham har jeg fundet velbehag. Hør ham!’ “Ja, Jesus – jeg hører dig. Jeg hører også din stemme sige, at du elsker mig! Tænk, hvilken fryd – du har behag i mig…

Kæreste du… sæt dig alene sammen med ham en stund… lad ham med sin Hellige Ånd føre dig op på en åndelig top, stedet hvor han åbenbarer sig for dig… Hvor du ser hans lys… Hvor hans lys fylder hele dit liv… Hvor du hører ham fortælle dig, hvor meget han elsker dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *