At modtage

Jeg vil stole på ham!

Ja, nu hvor vi igen nærmer os et nytår, og jeg stopper op ved tankerne om det vigtigste for mig i det nye år – så er det at stole på Gud!

Jeg kigger på dette vers i Jeremias’ Bog: “Du skal få livet som bytte, fordi du stolede på mig” (Jer 29,18). Måske var du med i går, hvor jeg rørte ved bekymringer – de giver ikke liv, nej, de trækker al energi ud af en, man bliver drænet for liv! Alternativet er virkelig at stole på Gud! Og at få livet!

Jeg vil gøre, som den viseste mand siger det her:

“Stol på Herren af hele dit hjerte,
og støt dig ikke til din egen indsigt.
Hav ham i tankerne på alle dine veje,
så vil han jævne dine stier.”

(Ord 3,5-6)

Med hele mit hjerte… Når tilliden til ham fylder hele mit hjerte – så er der ikke plads til bekymring!

Når det er ham, jeg har i tankerne – så er mit sind fyldt med visheden om hans muligheder (ikke mine umuligheder), hans fred (ikke min uro), hans glæde (ikke min tristhed), hans liv (ikke dødens skygger).

Jesus, min elskede, tak fordi du vil jævne mine stier i det år, som ligger foran… Tak, at tingene ikke skal lykkes ud fra min indsigt – men du gør det! Ja, du gør det! Du vil tage mig i hånden og give mig liv i mit liv! Jeg vil stole på dig, Jesus… også når jeg ikke gør det… Giv du mig så at lære at stole på dig alligevel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *