At være sammen med ham

Er det mon virkeligt?

“Ordet blev kød” (Joh 1,14). Fra noget, som bare hænger i luften – til noget, vi kan tage og føle på.

Ja, det kan vi godt høre. For med ordene, kan vi nogle gange spørge os selv: Er det bare ord? Eller er det mon virkeligt?

Kødet – ja – det er virkeligt.

Så – Gud ønsker ikke, at vi skal være i tvivl om, hvorvidt han er virkelig eller ej. Han ønsker bestemt heller ikke, at vi skal tro, at han bare er ord, som ikke gør forskel i virkeligheden. Han vil heller ikke bare lukke sig selv inde i et kirkerum eller i en bibel, nej, han vil være med i vores almindelige, virkelige liv – og gøre en forskel der sammen med os.

Jesus kom helt tæt på: “Ordet blev kød og tog bolig iblandt os.”

Og forleden kom jeg til at tænke på, at det også sker igen og igen i mit liv… Forstået på den måde, at når hans ord tager form og fletter sig ind i mit liv; altså, at jeg oplever, at det gør forskel – så bliver ordet igen konkret – som kød.

Og hver gang det sker, så oplever jeg, at Jesus er hos mig, helt nær.

Jeg har lyst til at give det videre… som et løfte du kan tage frem for Gud…

Gud, her kommer vi frem for dig. Tak at du kom, som ordet der blev kød og tog bolig iblandt os. Og tak at du vil gøre det igen. Vi sidder her med dit ord foran os. Kom selv. Gør ordet konkret og levende, så vi mærker, du er os nær. Gør ordet praktisk og levende i vores daglige liv. Så vi står på det og lever det – med dig. Tak, dyrebare Jesus. Tak at du kan og gør det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *