At modtage

Tro – fra begyndelse til afslutning

Ja, det kræver tro at gribe det hele: Vores begyndelse og vores afslutning!

Vores begyndelse, dem vi er, Guds skabninger.
Vores afslutning, det vi en gang skal blive, Guds triumf.

Ja, du er skabt i hans billede, så du ligner ham! Tænk – Guds aftryk. Guddommelighedens glans. Kreativitetens rod. Tankens spændstighed. Kroppens styrke. Sansernes bevågenhed. Evnen til at elske og blive elsket.

Og selv efter mange år i den verden i synd, så har vi løftet: “Alt, hvad der behøves til liv og gudsfrygt, har hans guddommelige kraft skænket os gennem erkendelsen af ham, der kaldte os med sin herlighed og styrke; og dermed har han også skænket os sine store, dyrebare løfter, så I ved dem kan slippe fri af forkrænkeligheden i denne verden med dens begær og få del i guddommelig natur” (2 Pet 1,3-4).

Jesu triumf! Tænk, at være Jesus og opleve, at han får sat sit guddommelige aftryk i et menneskeliv! Og tænk en dag:

“Se, Lammet stod på Zions bjerg, og hos det stod ét hundrede og fireogfyrre tusind, som havde dets navn og dets faders navn skrevet på deres pande. … de “er jomfruelige. De følger Lammet, hvor det går. De er købt fri fra menneskene som en førstegrøde for Gud og Lammet” (Åb 14,1.4).

Købt fri. Jesu triumf! Jesu værk!

Hvordan sker det? Giv ham din tro. Lad ham vokse din tro. Lad ham folde troen ud i dit liv. Se på ham i alle omstændigheder.

“I tillid til, at han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag” (Fil 1,6).

Han har taget sig af din begyndelse – han vil tage dit af din afslutning. Tro kun – se på ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *