At være elsket

Frem for Gud

Jeg elsker disse vers: “Brødre, ved Jesu blod har vi altså frimodighed til at gå ind i helligdommen ad den nye, levende vej, som han har åbnet for os gennem forhænget, det vil sige ved sit jordiske legeme, og vi har i ham en stor præst over Guds hus. Lad os derfor træde frem med oprigtigt hjerte, i en fast tro og bestænket på hjertet, så vi er befriet for ond samvittighed, og med legemet badet i rent vand” (Hebr 10,19-22).

Der er kun en måde at komme frem for en hellig Gud: Renset i Jesu blod! Jesus er “Vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden uden ved mig” (Joh 14.6). Og i ham – så har jeg frimodighed og kan komme helt frem til Gud, som han sidder på sin trone.

Nedenfor har jeg sat en skitse ind af helligdommen – og jeg kan lide at bede hvert skridt på vejen ind foran Gud.

(Fra venstre mod højre, de grå kasser)
Kære Jesus, tak at jeg må lægge mine hænder på dit hoved og al min synd overføres til Lammet, du har taget den, priset være du! Tak at du vasker mig helt ren. Tak at jeg må spise brødet, dit ord gjort levende ved dig, og at du nærer hele min krop. Tak at du er verdens lys, som lyser mig op, så der ingen mørke hjørner er i mit liv. Tak at du renser mine bønner ved din ild og lader vellugtende røgelse bringe dem frem som en herlig duft for dig.

Tak, min elskede Jesus. Her står jeg ren i dig, foran din trone. Tak, at der intet er imellem os, tak at du elsker mig så højt. Åh, Jesus, jeg elsker også dig. Du har virkelig sat mig fri – fri til det allervigtigste: At være din elskede! Fri til tjene dig her i denne verden. Fri til en dag at være sammen med dig i evigheden.

Tak, min elskede Jesus, du er sandelig vejen og sandheden og livet for mig! Jeg elsker dig, Jesus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *