At blive brugt af ham

Helbredt til tjeneste

Jesus helbredte Simons svigermor. “Og hun stod straks op og sørgede for dem” (Luk 4,39).

Ja, hun var helt frisk, og hun havde lyst til at gøre noget for Jesus.

Ja, der var noget, der var behov for, og hun havde det, der skulle til, for at gøre det.

Og jeg tænker på, at jeg kan tage historien ind i mit liv. Uanset, hvad Jesus gør for mig – så er det en naturlig reaktion, at jeg får lyst til at tjene ham. Når jeg er fyldt af ham og hans gerning i mit liv, så kan jeg slet ikke lade være med at gøre noget – at dele det forunderlige, som han har givet mig.

Det minder mig også om, at han ikke giver mig noget bare for at holde det for mig selv. Der er altid nogle behov, hvor jeg kan byde ind. Så hans kald til mig er i virkeligheden enkelt – ser jeg behov – og har jeg muligheden for at møde dem – så er det jo bare at gå i gang…

Ja, og så beder jeg. Ofte synes jeg, at jeg kan se flere behov, end jeg kan nå at møde…

Min kære Jesus, jeg takker dig for det, du har givet mig… Hjælp mig i dag til at tjene andre med det. Også at jeg må skelne – hvad der er en opgave for mig, og hvad jeg skal lade ligge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *