At modtage

Corona og velsignelser

Ja, der er mange ting, jeg ikke kan på grund af corona. Og nej, jeg vil ikke falde i den fristelse at begynde at nævne dem… det bliver jeg egentlig bare trist af…

Omvendt – så tænker jeg bevidst på, hvad jeg egentlig kan få ud af lige præcis denne periode i mit liv – som er særligt.

For – det er da særligt, at jeg arbejder hjemmefra hver dag – og er så mange timer i mit hjem. Det er virkelig særligt, at jeg slet ikke skal bruge tid på transport. Det er særligt, at jeg sidder på arbejde – hjemme i min egen sofa.

Og – det giver mulighed for ting, jeg normalt ikke kan.

Fx går jeg nogle ture med min nabo-veninde om morgenen – før arbejdsdagen begynder. Jeg kan faktisk også strikke til nogle møder, som er virtuelle, som jeg ikke ville strikke til i det fysiske rum. Jeg kan også se vores stue i solens lys – midt på dagen. Jeg er hjemme lige, når jeg har fri – og kan bruge tiden til noget.

Alt det glæder jeg mig over… og når min fine røde bluse bliver strikket færdig – så vil jeg have den som et minde, hvor jeg kan tænke tilbage på en dejlig tid…

Dejlig – fordi den også var fyldt med Herrens velsignelser.

“Denne dag har Herren skabt,
lad os juble og glæde os på den.”

(Sl 118,24)

Må Gud hjælpe os til hver dag at se netop den dags muligheder og velsignelser! Og bruge dem… og dele dem!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *