At blive brugt af ham

Guds vilje – meget mere!

De sidste par dage har vi kigget på Guds vilje ind i vores helt almindelige hverdagsliv. Så enkelt og ligetil. Han er her – og vi lever det liv, han har givet os sammen med ham – til velsignelse for andre.

Og… Gud er bare Gud… og når han er her – så er livet bare meget mere end almindeligt…

Ja, for han har i mit liv åbnet op for veje og muligheder, som jeg aldrig havde forestillet mig. Ting er blevet til væsentligt mere, end jeg troede. Ja, Gud er bare mere!

Havde jeg gjort alt bare efter mit hoved – uden Guds velsignelse – så havde det været noget fladt…

Måske tænker du – hvordan oplever jeg det? Hvordan kommer jeg derhen? Hvad skal jeg bede Gud om at gøre i mit liv? Hvad er det, jeg skal overgive til Gud?

Det er enkelt. Læs evt. stykkerne fra de sidste to dage. Kort opsummeret: Gør det, som ligger lige for – sammen med Gud! Gud skal nok folde sig selv ud i dit liv… Du behøver slet ikke bekymre dig om den del – søg bare ham – og lev det ud, som du forstår – så gør han resten… Virkelig!

Som et smukt eksempel på det har vi Moses. Og Moses blev virkelig kaldet til noget stort. Og det overvældede ham mega meget. Han syntes slet ikke, at han kunne, nu, hvor Gud faktisk sagde, at det var nu. I samtalen med Gud, siger Gud til Moses: ” ‘Hvad er det, du har i hånden?’ og han svarede: ‘En stav.’ “ (2 Mos 4,2).

Sådan begynder kaldene fra Gud… med det, du har i hånden… med det, Gud allerede har givet dig… Brug det! Til velsignelse for andre! Så bruger du det, Gud har givet dig, efter hans vilje! Og det bliver til meget mere!

Har du lyst til at se en Spoken Word om kaldet til Moses – og til dig: Kald eller fald

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *