At blive brugt af ham

Åbne døre

En åben dør. Når du ser en åben dør, så kan du gå ind ad den – eller lade være…

Når døre åbner sig i dit liv – så er der nogle muligheder…

Paulus bad om forbøn for, at Gud måtte åbne en helt specifik dør: “Bed også for os om, at Gud vil åbne os en dør for ordet, så vi kan forkynde Kristus-hemmeligheden, som jeg sidder i fængsel for” (Kol 4,3).

Der er godt nok nogle stærke kontraster i de ord:

Forkynde – en hemmelighed
Åbne døre – fængslet bag lukkede døre

Det fortæller mig noget om, hvor stor og fantastisk Gud er. Hvor stærkt hans budskab er. Hvor gennemgribende hans gerninger er!

Intet kan holde hans ord tilbage. Han vil altid åbne døre for sit ord – uanset hvad der måtte virke som et fængsel… Han vil åbne selve ordet for os, så det bliver klart og tydeligt – det skal ikke være en hemmelighed længere… Gud vil, at det skal ud!

Jeg vil foreslå, at vi også beder denne bøn: Gud, hjælp mig til at se de døre, som du allerede har åbnet for mig… Og giv mig din egen inspiration til at fortælle andre om de hemmeligheder, som du allerede har åbnet op for mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *