At modtage

Barnegråd og kvinde

OK, lad os tænke os, at du er i en umulig situation set fra dit perspektiv. Du har ingen handlemuligheder. Alle handlemuligheder ligger hos andre. Og de andre vil ikke dig noget godt.

Hvad så?

Bibelen fortæller os en historie, hvor Gud – igen – overrasker med sin måde at løse tingene på. Noget, du slet ikke ville have ventet.

Det er historien og Moses – som blev født for at dø. Dødsdømt fra start – og hans forældre var totalt magtesløse. Dog lykkedes det dem i første omgang at undgå, at fjenderne kastede deres lille baby i vandet… men i stedet lagde de nu selv deres lille baby i vandet – i en kurv…

Der lå den lille kurv så og vuggede – og selveste prinsessen, Faraos datter så den. Da hun åbnede kurven, græd barnet – og det rørte hendes hjerte. Det blev hendes baby! Hendes prins! En søn, som hele Egyptens folk ville se op til og beundre.

Ja… hvad tænker du? Du behøver ikke engang at gætte på, om hun vidste, at det var et af hebræernes børn – for det siger hun rent ud. Og Farao, kongen, hendes far havde besluttet at alle hebræernes børn skulle dø. Men nu besluttede hans datter, at Moses skulle leve. Og sådan blev det.

Lad forundringen fylde dig! Lad begejstringen fylde dig! Læs beretningen i 2 Mos 1,15-2,10 og lad troen fylde dig! Troen på den Gud – som ikke forandrer sig (Jak 1,17) – og som også kan gøre forunderlige ting i forhold til umulighederne i dit liv!

Se også Kald eller fald (Spoken Word) – om kaldet til Moses – hans fald – og hvordan Gud forunderligt leder ham! Om at den samme Gud rejser og kalder dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *