At modtage

Som et barn

Paulus. Hardcore discipel. Fra brændende nidkær forfølger til passioneret overgivet tjener for Herren. Han havde prøvet det meste… “Jeg kender til at have ringe kår, og jeg kender til at have overflod…” (Fil 4,12), men også forfølgelse, tortur og fængsel havde han prøvet…

Paulus – grebet af Kristus! “Jeg selv er grebet af kristus Jesus” (Fil 3,12).

Han kan synes så stærk… stærk i sin selvstændighed, uafhængig af menneskelig støtte…

… men han beskriver Timotheus så rørende: “I ved, hvordan Timotheus har stået sin prøve; som et barn, der hjælper sin far, har han sammen med mig tjent evangeliet” (Fil 2,22). Og han skriver til ham: “mit barn Timotheus,” “Og du, mit barn, vær stærk i nåden i Kristus Jesus” (1 Tim 1,18; 2 Tim 2, 1).

Den ældre og den yngre. Forbundet ved troens særlige og stærke bånd. I tjeneste sammen. Og i en øm relation, som også mødte deres følelsesmæssige behov… behovet for et andet menneske… for mennesket var ikke skabt til at være alene…

Giv dit behov for mennesker til Herren. Uanset din livssituation så formår Gud også at koble dig med en anden, hvor I gensidigt kan vokse og mættes i fællesskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *