At være elsket

Jesus gjorde det – for mig!

Vi sang. Det var smukt. Musikken byggede op om teksten. Sanglederen formåede at gøre teksten endnu stærkere for mig. Jeg blev rørt.

Jesus rørte mig! Sangen (The Power of the Cross) handler om, hvad han har gjort… for mig!

Lige pludselig blev det så utrolig stærkt, at Jesus gjorde det for mig. I taknemmelighed og glæde… trillede et par tårer…

Jeg så virkelig, at mit navn er skrevet i hans sår! At gennem hans lidelse, blev jeg sat fri. At hans død for evigt har knust min evige død, og at jeg i stedet får livet! Hans kærlighed og uselviske tjeneste har vundet over min egoisme.

Her verset (4):

Oh to see my name written in the wounds,
For through Your suffering I am free.
Death is crushed to death, life is mine to live
Won through Your selfless love!

Med taknemmelighed takkede jeg Jesus!

Tak, Jesus… det er ikke bare ord, du gjorde det… og lige nu rørte du mit hjerte med din stærke kærlighed… Og dette er bare begyndelsen… du vil binde mit hjerte til dit hjerte med kærlighedens stærke snore… Du vil fortsat på en dybere og dybere måde folde ud for mig, hvad du har gjort for mig, og hvor stort det er. Tak, dyrebare Jesus. Jeg overgiver mig til dig – og til at være en del af den største kærlighedshistorie nogen sinde. Jeg elsker også dig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *