At blive brugt af ham,  At være sammen med ham

Gud er med dig

Hør dette vidunderlige løfte – som en far, David siger til din søn, Salomo:

“Så sagde David til sin søn Salomo: ‘Vær modig og stærk, og gå i gang! Vær ikke bange, og lad dig ikke skræmme, for Gud Herren, min Gud, er med dig. Han lader dig ikke i stikken og svigter dig ikke, til du har fuldført arbejdet med Herrens tempel” (1 Krøn 28,20).

David kunne tale med overbevisning. Han talte om en, han kendte – Gud Herren, min Gud! Han havde igennem et helt liv erfaret, at Gud var med ham.

Gud var med – ikke bare i et “tilfældigt liv” – men i et liv, hvor David var kaldet til at gøre noget bestemt. Det havde bestemt ikke været nemt. Heller ikke rosenrødt på nogen måde. Det havde været hårdt arbejde, udfordringer lige til trusler på hans liv… Men Gud havde aldrig svigtet!

Den unge Salomo kunne da nok blive både bange og skræmt for den store opgave, der lå foran ham. Men David forsikrer ham – det skal han ikke. Gud svigter ikke. Gud vil være med ham – og det vil lykkes at fuldføre arbejdet med templet.

Guds tempel. Guds plan. Der ligger heller ikke et “tilfældigt liv” foran dig. Gud har også en plan med dit liv. Noget, som du sammen med ham, kan fuldføre. Noget, du ikke skal blive skræmt over – for du skal vide – Gud er med dig!

Gud, fold din plan ud for mig i dag. Led mig på din vej. Giv mig styrke og mod til hvert eneste skridt. Giv mig nåde til at fuldføre det, som du lægger i mine hænder. Tak, min stærke og herlige Gud – Tak fordi du favner mig i kærlighed i hver eneste udfordring. Tak fordi du giver mig visdom til næste skridt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *