At blive brugt af ham,  At være

Elske og være…

“Elsker du mig… vær hyrde for mine får!” (Joh 21,16)

Det er Jesus, som siger det til Peter. Det hele begynder med at elske Gud! Og dernæst sendes vi ud for at være… ikke så meget for at gøre…

Jesus levede først og fremmest for at tjene sin far – og så kom det naturligt, at han også tjente mennesker. Han var blandt mennesker. Han levede blandt mennesker. Og kærligheden strømmede ud indefra… han mødte menneskers behov, elskede dem…

Bliver du optaget af at gøre noget for andre, så kan det nemt gå galt… Gør jeg nu nok? Jeg har gjort så meget, jeg er (lidt) god… Hov, blev det lidt mekanisk lige pludselig – hvor var hjertet henne… Åh, jeg bliver så træt, at gøre så meget dræner mig…

Men er du – en Guds søn eller datter – så flyder kærligheden ud mod andre… og du er der for dem… Fordi Jesus er der for dig! Og fordi du har overgivet dig 100 % til ham! Så bliver det ikke en tjeneste – men et liv! Så lever du dit liv med Gud – du er den, du er – og Gud bruger dig til at være med andre…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *