At blive brugt af ham

Hvad evner du?

Utilstrækkelig? Hvem føler ikke det – ind imellem…

Eller hvem har ikke oplevet at gøre sit bedste… og så var det alligevel ikke godt nok… Eller nogle andre dømte, at det ikke var godt nok…

Gud ser sådan på det: “For når den gode vilje er til stede, påskønnes den i forhold til, hvad man evner, ikke i forhold til, hvad man ikke evner” (2 Kor 8,12).

Giv det, du evner…

Paulus taler i dette kapitel om, hvad læserne evnede i forhold til at give penge til en indsamling. Og jeg kommer til at tænke på Jesus, som en gang bemærkede en kvinde, som gav det, hun evnede – to småmønter af et par øres værdi – alt, hvad hun havde, faktisk!

Jesus siger om hende: “Sandelig siger jeg jer: Denne fattige enke har givet mere end alle de andre… hun har givet af sin fattigdom, alt, hvad hun havde” (Mark 12,43).

Giv det, du evner. Uanset om det er penge eller andet. Jesus ser det. Det er ikke utilstrækkeligt for ham… ham, som kan gøre lidt til meget… Ham, som velsigner det, der kommer i hans hænder… Ham, som er mere interesseret i dit hjerte end i noget andet… Han kender dit motiv – han velsigner dig! Og han gør det, du giver, til velsignelse for andre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *