At være sammen med ham

Hvem er Kristus?

Jesus spurgte sine disciple: “Hvem siger folk, at jeg er?” (Mark 8,27). Og det kom der flere forskellige svar på. Folk mente ikke det samme om, hvem Jesus var.

Herefter spørger Jesus disciplene: “Men I, hvem siger I, at jeg er?” (vers 29).

Det er faktisk det vigtigste spørgsmål i vores liv. Hvem er Jesus for dig?

Peter svarede: “Du er Kristus” (vers 30). Det betød, at Jesus for Peter var alle Guds løfters opfyldelse. Messias, kongen.

Hvem er Jesus for dig?

Er han en ven, som du nyder at være sammen med? Er han en, som trøster dig, når du er ked af det? Er han en kilde til visdom og indsigt? Er han en herre, som du ønsker at være lydig mod? Er han din frelser, som du har overgivet dig til? Er han Guds lam, som døde for dig? Er han din hyrde, som leder dig? Er han vandet, som slukker din tørst? Er han brødet, som mætter dig?

Jeg oplever, at jo bedre jeg lærer ham at kende – jo mere ser og erfarer jeg, at han er for mig! Jo mere fantastisk bliver han for mig. Og jeg bliver bare endnu mere glad for ham.

Så… hvis du har brug for at blive klogere på, hvem Jesus er for dig – så brug bibelen. Den folder virkelig ud, hvem Jesus er – og Helligånden gør det levende – lige ind i mit og dit hjerte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *