At være sammen med ham

Vækst i hvile

Jeg ved ikke, om overskriften rammer alle perspektiver… men det rammer i al fald noget, som jeg blev inspireret af fra dette vers:

“Fredens Gud hellige jer helt og holdent og bevare fuldt ud jeres ånd og sjæl og legeme lydefri ved vor Herre Jesu Kristi komme! Trofast er han, som kalder jer; han vil også gøre det” (1 Thess 5,23-24).

Lad os først se på, hvad vi får at vide om Gud: Han er fredens Gud, og han er trofast. Han arbejder med mig på en måde, hvor jeg fyldes af fred… hvor striden bortfalder, hvor han tager sig af det. Og han svigter ikke et øjeblik – for han er trofast!

Og lad os se på, hvad han gør: Han helliger mig helt og fuldt; han bevarer fuldt ud min ånd, sjæl og legeme lydefri når Jesus kommer; han kalder mig; og han gør det. Det er virkelig fuldstændigt!

Hvad er i grunden det, som jeg skal gøre? Lad os læse versene lige før: “Vær altid glade, bed uophørligt, sig tak under alle forhold; for dette er Guds vilje med jer i Kristus Jesus. Udsluk ikke Ånden, ringeagt ikke profetisk tale. Prøv alt, hold fast ved det gode, hold jer fra det onde i enhver skikkelse!” (vers 16-22). Kort sagt: Jesus skal være mit centrum! Fokus på ham.

Eller sagt på en anden måde – når jeg overgiver mig til ham – så tager han sig af alt det andet. Når jeg overgiver mig til ham og hans principper i mit liv – så giver jeg ham plads. Så jo, der er noget, jeg skal gøre. Fx kan det være, at jeg slet ikke har lyst til at sige tak i en eller anden omstændighed… Men hvis jeg alligevel begynder at takke Gud for, at jeg ved, at det er i hans hænder, og at han er her – selvom jeg ikke føler sådan… Så giver jeg Gud plads – og han tager sig også af mine følelser!

… jeg har prøvet det! Jeg anbefaler det varmt! Det gør al forskel… Og Gud er trofast – han hjælper os til at lære det… for vi falder i og fokuserer igen på os selv og vores udfordringer… Men – giv ikke op! Gud er trofast – han vil hjælpe dig!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *