At være sammen med ham

Ordet – hjemme hos dig

Dit hjem kender du – som intet andet. Ud og ind. Du ved, hvor de særlige kroge er. Du kender lydene, når det blæser. Du kan huske dets dufte. Du har dine særlige måder for hygge. Du har stederne og hjørnerne, som du bruger til specielle ting.

Dit hjem er også stedet, hvor du slapper af og er dig selv. Det er der, hvor du altid søger tilbage. Der, hvor du finder din hvile og genopladning. Hjemmet er stedet, hvor du er tæt på dine kære.

Paulus skriver: “Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer” (Kol 3,16).

Bibelen kan have et hjem i dit hjerte.

Bibelen kan du kende ud og ind. Bibelen har sine særlige steder og passager, som du vender tilbage til. Du kan slappe af med Bibelen. Gennem Bibelens blade bliver du tydeligere og tydeligere på, hvem du selv er. Du møder Jesus der, din allerkæreste ven. Sammen med ham og hans ord finder du den dybe hvile og du genoplades.

Lad Kristi ord bo hos dig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *