At være sammen med ham

Kilden

Dagene kommer og går. Hverdagene er fyldt af opgaver, der skal løses. Nogle gange er nætterne korte.

Vi oplever glæde og virketrang. Men vi oplever også, at vi ikke ved, hvad vi skal gøre ved det. Magtesløshed.

Og træthed. Øjeblikkene, hvor der ligesom ikke er mere at hente. Hvor systemet skriger efter genopladning.

“Hos dig er livets kilde, i dit lys ser vi lyset” (Sl 36,10).

Den kilde. Den løber aldrig tør. Den bliver ved med at levere forfriskende vand. Det er selve livet. Stunderne med Gud. Mødet med ham, hvor jeg bare tager imod. Bliver fyldt op.

Sådan er det hver morgen. Han var der først. Jeg kommer til ham – til ham, som er lyset, og jeg ser lyset. Jeg glædes over, at han er her. Jeg glæder mig over, at hans ord er en forfriskende kilde. Jeg tager det ind, bliver klar til at møde en ny dag.

Uden denne påfyldning – så ville jeg virkelig tørre ud! Der ville ikke være noget at leve på eller for. Der ville ikke være noget at dele. Selve livsenergien og inspirationen – den får jeg fra ham! Vær med… søg kilden… se på hans vidunderlige lys! Det gør al forskel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *