At være sammen med ham

Lev Guds drøm

Drømme, som Gud har givet, dør ikke så let… Når Gud giver os drømme – så opfylder han dem også.

Da vi møder Josef første gang, så har han drømt en drøm, som Gud havde sendt ham. Vildt. Og hans familie oplevede det mega vildt – for de kunne ikke lide deres plads i drømmen… (1 Mos 37,5-11).

Så – fra starten af drømmens tilstedeværelse i Josef’s liv, så var den truet. For Josef selv blev den virkelig testet. Josef oplevede modgang efter modgang… han lærte: Min drøms opfyldelse er ikke afhængig af min families support. Min drøms opfyldelse er ikke afhængig af succes i min karriere. Min drøms opfyldelse er ikke afhængig af mit renommé. Min drøm ødelægges ikke af at der går lang tid.

Opfyldelsen af den drøm, som Gud havde givet Josef, var afhængig af en ting: Gud!

Det gælder også de drømme, som Gud har givet dig. Glæd dig i hjertet over hans vision i dit indre. Lad dig ikke forstyrre af alt det ydre. Gør en ting: Søg Gud – så opfylder han drømmen i dit liv efter sin tid og på sin måde!

Om Gud og Josef står der: “Herren lod alt, hvad han gjorde, lykkes” (1 Mos 37,3.23) – og det var både, da han var ansvarlig for alt i Potifars hus, og da han var i fængslet. Uafhængigt af scenen – så vil Gud lade dig lykkes – på vejen hvor han folder drømmen ud i dit liv…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *