At modtage

Frygt ikke!

“Frygt ikke, for jeg er med dig!” (Es 43,5)

Frygt lammer… Frygt tager al energi ud af en… Når vi er fyldt af frygt, gør vi ikke det, vi ellers ville gøre…

At frygte er at miste modet… “Da mistede folket modet; det sivede bort som vand” (Jos 7,5). Jeg synes, at dette er en fantastisk beskrivelse… man kan ikke få hold på det, som siver væk…

Det er virkelig rigtigt, som Piet Hein siger (efter min hukommelse): “Den, der tvivler på sin sag, han er slagen før sit slag!”

Ja! Frygten for at miste, får mig til at give efter… Frygten for ikke at klare det, får mig til at give op… Frygten for at blive afvist, får mig til at trække mig tilbage… Frygten får mig krampagtigt til at klynge mig til noget, som alligevel ikke kan hjælpe mig…

Hvad du end måtte frygte lige nu – så Frygt ikke! Gud er med dig! Han kan give dig noget bedre end det, du har. Han kan give dig en styrke større end din egen. Han elsker dig. Han giver dig mod. … Overgiv dig til ham – og frygt ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *