At være sammen med ham

Hvert øjeblik…

Det er sommerferie. Jeg spiller et skønt stykke, som jeg ved en vens hjælp har fundet på nettet. Tonerne fylder stuen. Og mit hjerte…

“Jeg trænger dig hver en stund…” Det er teksten, som hører til tonerne. Teksten fylder mig: Jesus, jeg trænger dig hver en stund! Når jeg ikke ved, hvad jeg skal bede om, læner jeg mig op af dig… hver en stund… Når livets smerte gnaver mere, end jeg kan holde ud, så vender jeg blikket mod dig… i den stund… Når din glæde fylder mig med tak og lovsang, så jubler jeg mod dig… i den vidunderlige stund…

Hver en stund! Virkelig. Og Jesus er her – hvert eneste øjeblik!

“Jeg lader dig ikke i stikken og svigter dig ikke” (Jos 1,5). I sorger og glæder – Gud er her! Og han er den eneste, som vi kan dele det med, som forstår os helt… Han er den eneste, som helt kan bære det, som vi betror ham… Han er den eneste, som vil lede os trygt videre…

“Herren din Gud er med dig overalt, hvor du går” (Jos 1,9).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *