At være sammen med ham

Tank op!

Jeg søgte på billeder – og kom forbi dette – og jeg tænkte bare: Tank op! Ja, det er jo det, jeg gør igen og igen ved læsning i Bibelen.

Og helt ærlig – jeg forundres ofte over Gud… Ikke fordi, jeg ikke intellektuelt forstår det – men fordi, at det gør sådan et indtryk på mig, når han taler til mig personligt igennem Bibelen! Det overgår min forstand, og jeg tænker – hvordan gør du, Gud

Hvis jeg er bekymret over noget fx, og kan føle mig totalt “udenfor rækkevidde”, kigger på Bibelen og tænker – jeg aner ikke, hvad jeg skal læse – er fyldt af fornemmelsen indeni – at det her kommer ikke til at fungere… Efter at have sundet mig lidt, så åbner jeg alligevel Bibelen. Bladrer lidt. Og pludselig er der noget, hvor Gud taler lige til mig! Og jeg får fred. Det er da fantastisk!

Og – David har prøvet det samme – og siger: “Min sjæl er plaget af bekymring, rejs mig efter dit ord!” (Sl 119,28).

Gud gør det! Han giver os det, der skal til, for at rejse os og gå videre. Sammen med ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *