At være elsket

Hjerte og hjerte

Jeg var barn. Min far havde en morbror og tante i den by, hvor vi boede. De var gamle. Så døde den ene. Og blot tre uger efter den anden. Så stor en del af deres hjerter var hos hinanden, at det ene hjerte ikke havde lyst til at slå, når det andet hjerte ikke var mere…

Det er kærlighed. Det er et rigt liv. Det er at have et fuldt hjerte i stedet for et tomt hjerte.

Den del af vores hjerte, som vi giver til en anden – passer lige ind i et tomrum i den andens hjerte. Vores eget tomrum, fyldes når vi lever på den måde. Kærligheden vokser, når vi giver. Giver vi ikke, bliver vi med at være tomme.

“Vi elsker, fordi han elskede os først” (1 Joh 4,19). Når hans kærlighed fylder os, så har vi meget at give af. Når vi giver ham vores hjerter, så har vi meget at give af. … Når hans hjerte er i mit hjerte… og når mit hjerte er i hans… Så sker det største i livet: Kærlighed real life!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *