At modtage

Liv fra Jesus

“Jeg skal elske ham og give mig til kende for ham.” (Joh 14,21)

Kære Jesus – det er dig, som gør det! Vil du selv vise hvordan!

OK, Jesus fylder i mit liv – og jeg vil så gerne dele ham… Ind imellem så gribes jeg af grublerier… hvad skal jeg dog skrive… hvordan skal jeg dog skrive det, så det rører en anden… hvor begynder man, hvis det skal røre en, som slet ikke kender Gud… hvilke historier/beretninger/løfter er gode at folde ud…

STOP! Ja, for hver gang når mine tanker til det samme punkt i bøn: Gud, det jeg gør, det gør ikke forskel – det er dig som gør forskellen!

Hvert eneste ord på denne side – det må Jesus bruge – det må Jesus give liv – hvis det skal gøre en forskel! Det er min bøn, at han gør det… Det er min bøn, at når du kommer herind, så er det et sted, hvor Jesus kan røre dit hjerte… Hvor du må opleve, at Jesus elsker dig – og at han viser dig noget af sig selv…

Jesus gør det på så mange måder! Tak og pris! Mit hjerte jubler over, at den eneste grund til, at vi kan dele ham – det er fordi han selv åbenbarer sig! Han gør det igen og igen… Bring også du hans vidnesbyrd videre… han vil bruge det… til at røre en anden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *