At modtage

Aldrig…

Maria sagde til englen: »Hvordan skal det gå til? Jeg har jo aldrig været sammen med en mand.« (Luk 1,34)

Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål! Og alt, hvad vi opfatter som aldrig… det virker faktisk umuligt… Det har jeg aldrig kunnet… Han har aldrig kunnet lide mig… De har aldrig taget hensyn til den slags… Vi får aldrig ja, når vi spørger dem…

Med et aldrig – så er sagen ligesom lukket…

Men Marias moderliv blev fyldt med det lille Jesu-foster… Og det skete således:”Helligånden skal komme over dig, og den Højestes kraft skal overskygge dig.” (vers 35).

Måske vil den samme kraft kunne ændre nogle af vores aldrig’er… Med Guds kraft kan jeg komme til at udvise selvdisciplin… Når Helligånden virker i en mand, så vil han komme til at elske sin kone… Åndens indflydelse gør hensynsløse mennesker hensynsfulde… Døre åbnes, når Ånden virker…

Ja. Det er et mirakler! Tag imod Åndens kraft i dit liv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *