At modtage

Jeg vil gøre dig

“Kom og følg mig, så vil jeg gøre jer til menneskefiskere.” (Matt 4,19)

Jobbet, hvor du virkelig vil udvikle dig. Din arbejdsplads vil gøre alt, for at du kommer til at blomstre. … Lyder det attraktivt?

Med Jesus er det bare endnu mere. For han vil gøre noget i dig. Han som er skaber og har al indsigt – han vil lægge noget til i dit liv. Det “noget” – det har du ikke selv. Du kan ikke udvikle det. Du skal heller ikke stresse over, om din udvikling nu er nok til at fortsætte i en så attraktiv relation. JESUS GØR DET!

Og det, Jesus gør i dig – det rækker ud til andre. Det påvirker. Det giver det allerstørste videre i denne verden – for det kommer fra Jesus selv. Du bidrager til at andre finder mening, glæde og fred – fordi de også lærer Jesus at kende…

Kom og følg mig… siger han! Ja, det er simpelt hen det allerbedste, du kan gøre. Hvad han vil gøre – det vil du se skridt for skridt og dag for dag…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *