At blive brugt af ham

Giv det…

“I har fået det for intet, giv det for intet.” (Matt 10,8)

Så enkelt er det: Vi har fået det fra Gud – og det skal vi give videre. Gud har uudtømmelige ressourcer – så vi skal nok blive fyldt op igen. Han ved, hvor det kan gøre nytte – og han vil velsigne.

Hvis vi bare aser og maser – så gør det ingen nytte – det handler om at være forbundet med Gud, og at det er ham, som gør forskellen. Faktisk bliver jeg både så glad og så lettet, hver gang Gud minder mig om, at det er sådan. For så bliver det så enkelt. Han siger ligesom i mine tanker til mig: Line, det er ikke mig, som velsigner din plan, det er dig, som er en del af min plan.

Og Guds plan for os er blot, at vi giver det videre, som han har givet os…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *