At modtage

Hører du kaldet?

“Jeg er ikke kommet for at kalde retfærdige, men syndere.” (Matt 9,13)

Hører du ham kalde?

Farisæerne var mega forargede. Jesus havde lige sagt til Matthæus: “Følg mig!” (Vers 9). Og Matthæus var tolder. Og ikke nok med det – Jesus besøgte Matthæus i hans hjem, og der var mange andre toldere til stede. Og herudover mange syndere. Hvad havde Jesus dog gang i?

Ja, Jesus mødtes sådan set bare med nogen, som havde lyst til at mødes med ham. Og mere end det, faktisk, han mødtes med nogen, som havde mærket, at Jesus havde noget, som de ikke selv havde. Noget, de havde brug for. De længtes på en eller anden måde efter at få noget fra Jesus… Faktisk lige så stærkt som syge længes efter at blive raske, og derfor går til lægen.

Sådan havde farisæerne det ikke. De længtes ikke efter noget som helst fra Jesus. De havde nok i sig selv.

Giv plads til din længsel… Jesus vil møde din længsel! Og du vil høre ham kalde igen og igen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *