At blive brugt af ham

Dyrene er Guds

v10  for alt skovens vildt er mit,
dyrene på de tusinder af bjerge.
v11  Jeg kender alle fuglene i bjergene,
markens dyr hører mig til.”

Salme 50,10-11

Gud er en fantastisk Gud! Han har omsorg for det største såvel som det mindste. Og dyrene – de er hans. De vilde dyre i skov og på mark, og alle fuglene i luften – de er ikke bare overladt til intet – de er Guds – og Gud har omsorg for dem!

Det var ham, der skabte dem. Han glædes over dem, og han bliver glad, når vi glædes over dem. Han gav os også opgaven med passe på dem (1 Mos 1:28). Vi er forvaltere i forhold til dyrene, som han har skabt, og som han ejer. Og når vi har omsorg for dyrene, når vi lægger energi i at passe dem – så glæder det også Guds hjerte!

Så vi kan dagligt samarbejde med Gud ved at passe på det, som han har skabt… Og at han har omsorg for alt, hvad vi ser omkring os af liv – det minder os også om, hvor stor omsorg han har for os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *