At blive brugt af ham

I skal få kraft

“Men I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer” (ApG 1,8)

Det græske ord for kraft er dýnamis. Det er det samme ord, som er anvendt til det danske ord dynamit! Der er virkelig tale om kraft. Eksplosiv kraft. En kraft, der kan flytte på ting. Åbne op. Skabe passage. Det er ikke småting, vi taler om…

Ordet dýnamis betyder kraft, mirakuløs kraft, styrke, evne, moralsk kraft m.m.

Helligånden gør virkelig forskel i dit og mit liv. Det kan virkelig ses.

Hvorfor? Fordi “I skal være mine vidner”. At vidne om Jesus kræver mere end almindelig menneskelig kraft. For det handler om at vidne om Gud. Og han er meget større end mennesker. Men Gud ønsker, at vi skal kende ham. Derfor styrker han os med Helligånden, så vi kan vidne kraftfuldt om en kraftfuld Gud! Ikke småt menneskeligt – men stort guddommeligt.

Bed om Helligånden. Jesus har sagt, at vi skal bede om Helligånden (Luk 11,9-13). Bed ikke små beskedne bønner – bed store bønner! Bed store bønner for dit vidnesbyrd om Gud til andre. Bed om, at Gud gennem dig må give et indtryk af vores mægtige Gud. På en mægtig måde. Så det giver andre et indtryk af hele universets store Gud og Skaber.

… Jeg tror, at Gud længes efter, at vi oftere beder bønnen om hans enorme kraft i vores liv!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *