At være sammen med ham

Gødning

“Alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud.” Rom 8,28

Virkelig? Også alt det dårlige?

Jakob siger om prøvelser: “I skal kun regne det for glæde, når I kommer ud for prøvelser af forskellige slags; I ved jo, at når jeres tro prøves, skaber det udholdenhed. Og udholdenheden skal føre til fuldendt værk, for at I kan være fuldkomne og helstøbte og ikke stå tilbage i noget.” Jak 1,2-4

Nå. Og kig så lige på billedet. Det er gødning. Eller møg, lort, afføring fra dyr. Og det tilfører vi planterne – planter der skal være smukke, eller planter der skal blive til noget lækkert at spise – for at de skal vokse!

Sådan! Sikke et billede. Hvis jeg er som et træ, så lægger Gud al lortet ved mine rødder – og så vokser jeg!

Altså – hvis han får lov at være min gartner – så kan selv lortet bruges til noget… “Alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *