• Anemonebrud

  Node og tekst: Anemonebrud Personligt: Anemonerne om foråret som det hvide tæppe – jeg elsker det! Jan og jeg blev gift i april – og et par uger før brylluppet gik vi i anemoneskoven. At tænke mig brudekjole og -slør sammensmeltet med anemonerne… Det er så smukt!

  Kommentarer lukket til Anemonebrud
 • Gud, her er jeg med sejrens glæde

  Node og tekst: Gud, her er jeg med sejrens glæde Personligt: Da jeg gik og lyttede til denne melodi, var jeg dybt betaget af den – og det er jeg stadig. Det blev til en sang om det, Gud giver den sejrende menighed i Åbenbaringen kapitel 2-3. Et vers for hver af de syv menigheder.

  Kommentarer lukket til Gud, her er jeg med sejrens glæde
 • Først af alt vil jeg se Jesus

  Node og tekst: Først af alt vil jeg se Jesus Personligt: Den største grund til at komme til himlen – det er, at Jesus er min ven! Som jeg længes efter at være sammen med.

  Kommentarer lukket til Først af alt vil jeg se Jesus
 • Døren i himlen er åben for dig

  Node og tekst: Døren i himlen er åben for dig Personligt: Er er noget større, end at døren i himlen er åben? Og tænk, det bekræftes hver gang vi får nadvervinen.

  Kommentarer lukket til Døren i himlen er åben for dig
 • Kærlige hænder brødet nu ta’r

  Node og tekst: Kærlige hænder brødet nu ta’r (c dur) eller Kærlige hænder brødet nu ta’r (des dur) Personligt: Frelsen handler også om at jeg må tygge og fordøje, så brødet giver næring til hele min krop… Det, tænker jeg, er en parallel til, at jeg bruger tid sammen med Guds ord – ikke bare sådan hurtigt, men fordybelse – så får jeg mest næring.

  Kommentarer lukket til Kærlige hænder brødet nu ta’r
 • Med kærlige hænder, Jesus mig rører

  Node og tekst: Med kærlige hænder, Jesus mig rører Personligt: Jesus rører jo hele mit liv, når han rører mine fødder. Fodtvætningen er et symbol på, at han fjerner alt ondt, syndigt og smertefuldt fra mit liv. … Og så elsker jeg melodien…

  Kommentarer lukket til Med kærlige hænder, Jesus mig rører
 • Gud selv modtager dig

  Node og tekst: Gud selv modtager dig Personligt: Gud viste Jesus – og omverdenen – sin kærlighed på en særlig måde, da Jesus blev døbt. Jeg kan lide at tænke på, at Gud på samme måde favner os i kærlighed, når vi giver os selv til ham.

  Kommentarer lukket til Gud selv modtager dig
 • Når sol går ned

  Node og tekst: Når sol går ned Personligt: Sabbatten begynder ved solnedgang om fredagen – så det bliver jo tidligt om vinteren. Og det er bare så dejligt! Så kommer freden tidligt, og jeg kan bare sidde og kigge på skumringen i stedet for at styrte rundt og have travlt med alt muligt. Dette gør vinteren til noget særligt for mig!

  Kommentarer lukket til Når sol går ned