At være sammen med ham

Fødselsdag – mit liv gør forskel

Født til at gøre forskel.

Jeg elsker, hvad du siger om at bære frugt, Jesus!

“Det er ikke jer, der har udvalgt mig, men mig, der har udvalgt jer og sat jer til at gå ud og bære frugt og blive ved med at bære frugt, så Faderen kan give jer, hvad som helst I beder om i mit navn” (Joh 15,16).

Du har udvalgt mig – udvalgt, til at gøre forskel! Hele tiden, al tid, hele mit liv! Wau, Jesus, det vil jeg!

Sammen med dig! Du siger:

“Bliv i mig, og jeg bliver i jer. Ligesom en gren ikke kan bære frugt af sig selv, men kun når den bliver på vintræet, sådan kan I det heller ikke, hvis I ikke bliver i mig” (vers 4). Du gør det i mit liv! Frugten kommer bare, fordi jeg hører sammen med dig!

Jeg overgiver mig til, at du må rense mig: “Hver gren, som bærer frugt, den renser han, for at den skal bære mere frugt” (vers 2).

Og du siger til mig: “Hvis I bliver i mig, og mine ord bliver i jer, så bed om, hvad I vil, og I skal få det. Derved herliggøres min fader, at I bærer megen frugt og bliver mine disciple” (vers 7-8).

Og jeg vil gerne bede om, at du må lade mit liv gøre forskel blandt mine nærmeste – hjemme, på arbejde, i kirken, naboerne, ja, hvem som helst du forbinder mig med. Må du blive herliggjort, fordi du giver mig at bære megen frugt!

Du er født for at gøre forskel. For at bære megen frugt! Bliv sammen med Gud, og han vil gøre det i dit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *