At være sammen med ham

På grund af hans kraft kan du ALT

Og det er ikke så lidt! Alt betyder faktisk alt. Intet mindre.

“Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft” (Fil 4,13).

Og hvad kan jeg så egentlig ønske mig mere?

Somme tider ikke så lidt, faktisk. Så vil jeg/du være stærkere, dygtigere, bedre, yngre, smukkere, slankere, sødere, sjovere, skarpere, modigere… Ja, nogle gange tænker vi, at løsningen ligger i at træne, få ryddet mere op, få tabt 4 kg, læse mere i Bibelen…

Men hvad nu hvis det er sandt: ALT, formår jeg i ham, der giver mig kraft! (Jeg håber, at du bliver lidt ‘provokeret af’, at jeg sagde ‘hvis’…).

Ja. Min bøn er faktisk stoppet der. Når jeg gerne vil have en stærkere krop, så beder jeg Gud om, at han vil hjælpe mig til at passe på den, jeg har. Men, jeg siger faktisk også, at hvis han ønsker, at jeg tjener ham lige her i det, som er; ja, at mit største ønske egentlig er at være til hans ære – så ja, ærlig talt, pyt med at kroppen falder sammen af alderdom en dag… det er jo evigheden, der venter, evig frisk – og hvad betyder så alt det andet…

… alt det andet… favnet af at ALT formår jeg – virkelig – for det er sandt!!! – i ham, som virkelig giver mig sin kraft!

I daglige doser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *