At være elsket

Et enkelt fokus i et kompliceret liv

Nogle gange føles livet alt andet end enkelt.

Der er mange krav. Mange opgaver. Mange mennesker. Mange udfordringer. Mange ønsker.

Det udfordrer en på tid og prioritering. Valg, beslutninger og ansvar. Menneskeligt og følelsesmæssigt.

En morgen vågnede jeg med den type perspektiv i mit sind. Men – med det samme gav Gud mig et andet: “For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i” (Ef 2,10).

Og lige der føltes det pludselig enkelt. Gud har en plan. Gud er her. Gud leder mig.

Jeg skal ikke kunne gennemskue alt det ugennemskuelige. Jeg kan bare overgive mig til hans Ånds ledelse i mit liv.

Tak, kære Jesus, hjælp mig til at lytte og til at lære din stemme at kende – tydeligt! Jeg takker dig for din vej for mig i dag. Ja, alt det gode, som jeg kan blive en del af, fordi du tilrettelægger det for mig! Tak og pris til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *