At være elsket

Genfødt – fyldt med liv – ved hans kraft

En morgenstund med Gud. Jeg kom længselsfuld. Sulten efter ham. Med følelsen af at mit eget på ingen måde var nok, rakte til, magtede eller formåede.

Ja, jeg kom som et menneske med et skrigende behov for Gud.

Han var der. Hele tiden. Jeg mærkede, at han var der. Jeg bladrede lidt i Bibelen, gode ord – men der var stadig meget mere plads i mit tomme indre… Fyld mig, Jesus!

Så så jeg en hilsen fra en ven på min telefon – ord fra hans andagt til mig, og jeg læste: “Lovet være Gud, vor Herre Jesu Kristi fader, som i sin store barmhjertighed har genfødt os til et levende håb ved Jesu Kristi opstandelse fra de døde” (1 Pet 1,3).

Det var ordene til mig. Oversat af Helligånden lige ind i mit hjerte. Genfødt. Ja, det var lige det, jeg havde brug for! Genfødt hver dag ved ham. Genfødt til livet. Livet med ham. Livet under hans glæde. Åh, hvor min længsel efter ham bare blev mættet. Ingen tomhed mere – men livet fra ham i mig! Og jeg blev så begejstret over, at genfødt – det kan jeg vel blive hver dag med ham! Så livet fra ham på ny vil fylde mig hver dag.

Og ordet rækker ud til dig. Mærker du ingenting, men er som en stendød – ja, så er det ingen hindring for Jesus. Han opstod fra de døde – og han kan overvinde døden på alle planer! Han fylder dig med sit liv og med det levende håb!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *