At være sammen med ham

Jesus er i skyerne omkring dig

“Se, han kommer med skyerne” (Åb 1,7). Forfatteren af min morgenandagt havde fokus på, at skyerne og Gud i bibelen er koblet sammen… Ja, det kunne jeg genkende… for vi kan jo ikke se Gud direkte, så der er han, dækket af skyerne.

Menneskeligt set, så udtrykker skyer også noget tungt… Når skyerne er mørke, er vores sind nede. Når vi er omgivet af skyer, kan vi ikke se nogen vej frem. Er solen dækket af skyerne igennem lang tid, er vores liv sorgfuldt, svært, problemfyldt…

Men der er Jesus! Nogle gange endda tydeligere i et liv fyldt af skyer… Ja, det er nåde! For Guds tanke var ikke, at vi skulle opleve så meget svært… Hans nåde er bare større! Så i dine svære stunder, kommer han med endnu større gaver… Sig selv! En nærhed du ikke kan drømme om, inden du oplever det…

Peter, Jakob og Johannes var med Jesus på bjerget, og “så kom der en sky, som overskyggede dem, og der lød en røst fra skyen: ‘Det er min elskede søn. Hør ham!’ Og da de så sig omkring, kunne de pludselig kun se Jesus alene hos sig” (Mark 9,7-8).

Jesus vil tale til dig også der, hvor du er omgivet af skyer… Og nogle gange kan livets skydække hjælpe os til at se det allervigtigste: Jesus alene! Vi kan ikke overskue nu’et, vi kan ikke finde ud af det, vi er i, vi har ingen løsninger – men når vi har Jesus, kommer freden med ham, og vi ved, at så har vi alligevel alt, hvad der skal til…

Forunderligt… Forunderlige nåde… Forunderlige Jesus…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *