At modtage

Lad din sult arbejde for dig!

Igen i dag vågnede jeg – sulten. Ja, jeg er også ret hurtigt klar til min morgenmad, men det var nu min åndelige sult, jeg mærkede først. Længslen efter Herren. Længslen efter at han skulle fylde mit tomrum indeni…

Og senere så jeg dette vers:
“Arbejderens sult arbejder for ham,
hans mund tvinger ham til det.”

(Ord 16,26)

Ja. Det gode ved at mærke sulten er, at mit ønske om at blive mættet også er så stærk. Jeg har ikke lyst til at gå uden at blive mættet. Så – til dig vil jeg sige – vær ikke frustreret, hvis du mærker dit indre tomrum igen og igen. Gå til Gud – han vil fylde dig.

Mærker du dit tomrum? Virker det at fylde noget andet i?

Jeg mærker min sult – og så fokuserer jeg på Jesus! At jeg ved, at han længes endnu mere efter at fylde mig, end jeg længes efter at få. Det er et fantastisk udgangspunkt. Så knæler jeg ned og takker ham, fordi han er lige her og vil fylde mig lige nu… Med sin Ånd, med sin tilstedeværelse, med sit ord… Og så beder jeg om, at han må gi’ mig at kunne dele hans ord, så det bliver til velsignelse for andre…

Er du sulten? Så spis! Gå ikke sulten videre!

… måske skulle jeg lige dele en anden personlig historie… i morgen… Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *