At være elsket

Jesus er, hvor jeg er

Det begyndte med, at Jesus sagde: “I skal være, hvor jeg er” (Joh 14,3) – og det handler om, at han en dag kommer og henter mig, ja os. Det er hans genkomst – altså: fremtid.

Men begejstringen greb mig: Jesus er jo sammen med mig – nu! Det er ikke noget, jeg skal vente på. Hver morgen står jeg op – og han er her!

Bibelen er fyldt med et tons af tekster, som siger lige præcis det. Lad os tage nogle stykker.

“Herren din Gud går selv med dig, han lader dig ikke i stikken og svigter dig ikke” (5 Mos 31,6).

“Går du gennem vand, er jeg med dig, gennem floder, skyller de ikke sammen over dig; går du gennem ild, bliver du ikke forbrændt, flammen brænder dig ikke. For jeg er Herren din Gud, Israels Hellige er din frelser. … for du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker dig” (Es 43,2-3.4).

“Jeg vil ikke efterlade jer faderløse; jeg kommer til jer” (Joh 14,18).

Så – på dette grundlag kan du møde denne dag! Jesus går med dig – lige nu! Aldrig slipper han dig. Uanset, hvad du møder i dag – uanset, hvad du skal igennem i dag, så er du ikke alene i det. Han er med dig. Uanset om du føler dig hjælpeløs, kikset eller sviget – så elsker han dig uendelig højt, og han vil også møde dine følelsesmæssige behov. Han vil give dig et afsæt for at være brugbar, et sted hvor du lykkes sammen med ham.

Ja, for han er den, “som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *