At være elsket

Mad – i rette tid

Jeg elsker at mærke, at Gud omsætter dette løfte i mit liv:

“Alle har det håb til dig,
at du giver dem føde i rette tid;
du giver dem, og de samler op,
du åbner din hånd,
og de mættes med gode gaver.”

(Sl 104,27-28)

Ja, denne morgen, min kære far er her lige nu. Han ved, at jeg kommer tomhændet – og sulten. Sulten på ham, sulten på mening i livet, sulten på kærlighed, sulten på energi til det der ligger foran mig…

Han giver mig – og jeg samler op! Hvor? vil du måske spørge. Hvor samler du det op?

Jeg samler det op fra hans bog, Bibelen – som dog er at samle det op fra ham. På forunderligste vis, åbner han sit ord og sin nærhed for mig. Hans Ånd lader mig mærke, at løfterne der på siderne gælder mig. Han fylder mig med en fred i forhold til dagens (og livets) udfordringer. Jeg mærker fred og glæde. Ja, jeg mærker min betydning, at jeg er elsket.

Tak! kære Jesus. Tak fordi du også giver så meget, som jeg ikke beder om… Jeg mærker din omsorg… og at du mætter mig… Mættet af din kærlighed… ja, elsket af dig – møder jeg livet… lige nu.

Mættet i rette tid… det sker hver dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *