At være sammen med ham

Løgnen i hendes tanker

Man kan næste sige en – to – tre – vupti – så var løgnen der.

Nej, jeg ved ikke, om det gik så hurtigt… Men alligevel beskrives skiftet fra sandhed til løgn som så glidende nemt, uden det mindste oprør fra hendes side…

Næh, ordet løgn er slet ikke nævnt. Kvinden troede vel egentlig, at hun fandt en højere, større, bedre sandhed.

Hvordan kunne det ske?

Enkelt.

Slangen sagde: “Har Gud virkelig sagt, at I ikke må spise af træerne i haven?” (1 Mos 3,1), og kvinden hoppede lige på krogen: Hun begyndte at vurdere Gud. Hun begyndte at tænke sine egne tanker i stedet for Guds – og dermed begyndte hun at tænke slangens, djævelens, løgnens tanker.

Og så har vi skrige-pause. Tag kampen med det samme. For ja, syndens rod er i os mennesker, og vi vil så gerne sætte os selv op på det sted, hvor det er os, der skal vurdere alting. Det er utrolig svært at overgive os selv til Gud og tage imod hans tanker om tingene. Alt i os skriger…

Ydmygende. Ydmygende at bøje os for Gud som herre… NEJ – det er faktisk LØGN! Når vi virkelig lærer Gud at kende og hans uendelige kærlighed, når vi oplever, hvordan han frelser os, elsker os, leder os, altid er her for os – så vil vi længes efter at bøje os for ham med lovpris lige ud af vores hjerters inderste!

Så… jeg vil faktisk indbyde dig til, at lade ham tage kampen! (Du kan faktisk ikke selv vinde den). Giv Gud lov til at vise dig, hvor fantastisk han er… Tag imod hans gerning i dit liv – at han flytter dine øjne fra at se på dig selv, hvor du bliver hængene i løgnene – til at du ser på ham, og hans sandhed i dig får lov til at sætte dig virkelig fri!

Det er den mest spændende rejse overhovedet i dette liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *