At modtage

Lidt bliver mere

Jeg er optaget af Guds velsignelser. Og det sidste år præget af corona har så meget været skåret væk. Verden er blevet snævrere. Vi har mistet. Mistet oplevelser og rejser, kontakter og samvær, kirker har været lukket, økonomien for nogle er trængt, aktiviteter er skåret væk.

Men Gud, du velsigner hver dag! Hvilke velsignelser har du til mig lige nu?

Ja, for “søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer til tilgift” (Matt 6,33) – hvad er “alt det andet”, som du giver mig i denne tid?

Og jeg ser. Jeg ser, at mindre er blevet til mere. Ja, noget er rigtignok skåret væk… men det mindre, der er, er blevet til mere. Og noget, der ikke var, er blevet.

Forunderligt. Jeg har fx gået tons-vis af ture med min genbo-veninde, stort set den eneste veninde jeg ser. Sikke en ressourcebank vi opbygger, sikke en dybde vi har nået. Sikke en velsignelse. Jeg har også fået snakket mere med nogen i telefon, end jeg plejer. Ja, og Zoom-verdenen har åbnet sig, og jeg har fx haft små korte jævnlige bønnestunder med en veninde, delt mit vidnesbyrd med en gruppe på Jamaica og deltaget i et bønnemøde i Norge – ja, det er ting, jeg aldrig har gjort før. Flere velsignelser!

Lidt er blevet til mere. Døre er åbnet for, at noget nyt sker!

Fantastiske Gud! Jeg elsker alt det, du har gang i. Det er spændende, hvad du bruger omstændighederne til… ja, så du på en måde trodser omstændighederne. Gud, jeg er med! Her – med mine tomme hænder – fyld dem med dig og dit! Overraskende velsignelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *