At modtage

Gud er her – i stormen

Hun havde mistet. Sin mor.

Sorg… og livets store smerter… skyllede imod hende som en flod… Men så skete det forunderlige: Hun mærkede Guds nærhed, som hun kun sjældent har erfaret ham! Hun mærkede hans kærlighed – og det overgik alle de andre følelser!

Frygt ikke, for jeg har løskøbt dig,
jeg kalder dig ved navn, du er min.
Går du gennem vand, er jeg med dig,
gennem floder, skyller de ikke sammen over dig;
går du gennem ild, bliver du ikke forbrændt,
flammen brænder dig ikke.
For jeg er Herren din Gud,
Israels Hellige er din frelser. …
For du er dyrebar i mine øjne,
højt agtet, og jeg elsker dig.
Es 43,1-4

Jeg har set og hørt det – igen og igen. Jeg har igen og igen erfaret det i mit eget liv: Gud slipper dig aldrig! Uanset hvor meget det stormer, hvor meget du føler at dit fundament skylles bort – Gud er her! For dig, lige nu.

Tag versene ovenfor ind i dit hjerte. Læs dem igen og igen. Bed dem. Tak Gud for, at han gør det – uanset, hvad du føler. Overgiv dig til ham – ved at tage disse ord som din sandhed – uanset at virkeligheden ser anderledes ud. Hold ud – kig på ham!

Når jeg har gjort det… så har Gud fyldt mig med denne stærke, uforklarlige fred. Med glæde i ham – til trods for. Med håb.

Derfor ved jeg, at han også vil gøre det for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *