At være sammen med ham

“Men”

Men!

Det kan virkelig være et stærkt ord. Det kan være ordet, som åbner fortællingen indtil at alt det umulige bliver muligt…

Sådan var det for David. Da tiden kom, hvor han skulle være konge, så ville Jebusitterne ikke lade ham få Jerusalem. “Jebusitterne sagde til David: ‘Her kommer du ikke ind, medmindre du fjerner de blinde og lamme.’ Dermed mente de: Her kan David ikke komme ind” (2 Sam 5,6).

Og så kommer det… “Men David indtog klippeborgen Zion, det samme som Davidsbyen” (vers 7). Og vi får at vide hvorfor: “Og David blev mægtigere og mægtigere; Herren, Hærskarers Gud, var med ham.” (vers 10).

Sådan! Et liv med Gud er fyldt med “Men’er”.

Tænk bare på det… Sara kunne ikke få børn – men Gud gav dem Isak. Man kan ikke gå på vandet – men Peter gik på vandet. Man kan ikke overleve en ildovn – men Shadrak, Meshak og Abed-Nego kom ud levende – og frie!

Giv Gud dit liv – og lad ham åbne op for nogle forunderlige “Men’er” i dit liv! Det du overhovedet ikke forestiller dig… Du kan ikke kan engang finde ud af at bede om det… Se bare her:

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Sådan er Gud! Fordi Gud elsker os og er aktive i vores liv – så kommer der “Men’er” ind, som vi aldrig havde drømt om… Halleluja! Pris Herren! Mit hjerte synger for dig, Gud, for det er sådan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *